GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00622 – Sajtóközlemény

 

Sajtóközlemény

2021.08.04.-én megkezdődött A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívásra benyújtott, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00622 azonosító számú, „Versenyképesség növelése a VEMÉV-SZER Kft-nél” elnevezésű projekt, melynek megvalósulását 146,39 millió Ft vissza nem térítendő támogatással segítette a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz. A forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

 

A projekt keretén belül sor került a Veszprém, Pillér utcában található saját tulajdonú telephelyen logisztikai folyamatokat irányító iroda és raktárcsarnok teljeskörű felújítására, valamint napelemes és hőszivattyús rendszer telepítésére. Az infrastrukturális és ingatlan beruházás mellett sor került információs technológia fejlesztésre (hálózati szerver teljeskörű modernizálása, laptop beszerzés, valamint az irodaház professzionális nyomtató, projektor és kivetítővel történő felszerelése), géppark állományunk bővítésére, modernizálására, valamint kollégáink nyelvtudásának fejlesztésére.

 

Célunk a megújuló energiával felszerelt iroda és raktárcsarnok építésével, technológiai megújulással és nyelvi képzéssel a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítése, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentése, valamint kollégáink részére mai kornak megfelelő munkakörnyezet és munkaeszközök biztosítása.

 

 A projekt befejezési dátuma: 2022. 10.31.