GENERÁLKIVITELEZÉS

A VEMÉVSZER Építő- és Szerelőipari Kft. 1991. július 15-én alakult az egykori Veszprém Megyei Építőipari Vállalat és néhány vállalkozni kész dolgozója alapításában.


A Veszprém Megyei Építőipari Vállalat felszámolását követően annak üzletrészét a Kft. természetes tagjai megvásárolták, így a cég teljes egészében magánszemélyek tulajdonába került.

A társaság vezetése több évtizedes kivitelezői tapasztalattal rendelkezik. Az alakulást követő pár évben a vállalkozást évente 40-50 %-os kapacitásbővülés jellemezte, az elmúlt 3 évben a cég éves nettó árbevétele meghaladta a 10 Mrd Ft-ot.

A VEMÉV-SZER Kft. szinte minden építőipari szakmában saját szakember gárdával rendelkezik. Dolgozóinak létszáma átlagosan 90 fő. Az ő szakmai tudásuk, tapasztalatuk a nagyobb volumenű munkák esetén alvállalkozókkal kerül kiegészítésre.

Összességében elmondható, hogy a régióban, ezen belül a Veszprém megyei és a balatoni térségben meghatározó kivitelező társaságként működünk, annak potenciális résztvevőjévé váltunk.

Társaságunk piaci megítélése jó, anyagi helyzete stabil, megrendeléseink folyamatosak, ez elsősorban széles tevékenységi körünknek, a minőségi munkavégzésnek köszönhető. Megrendelőik száma és köre évek óta folyamatosan bővül. Már meglévő megrendelőink közé egyaránt tartoznak jelentős gazdasági és társadalmi szervezetek régió- illetve megyénk önkormányzatai, országos jelentőségű állami szervek, egyházi intézmények.

Eddigi munkánk elismerését jelenti az is, hogy generál kivitelezésünkben valósult meg Veszprémben az ország egyik legnagyobb multifunkcionális csarnoka a Veszprém Aréna, valamint a Veszprém Városi Uszoda is.

Az általunk készített létesítmények látványa, és referencialistánk alapján várjuk reménybeli megrendelőink érdeklődését.

VEMÉVSZER Építő és Szerelőipari Kft.

8200 Veszprém, Pillér u. 11.
 
88/423-033
 
vemevszer@vemevszer.hu