GENERÁLKIVITELEZÉS

A VEMÉV-SZER Kft. több évtizedes kivitelezői tapasztalattal rendelkezik. Az alakulást követő pár évben a vállalkozást évente 40-50 %-os kapacitásbővülés jellemezte, az elmúlt 6-7 évben a cég éves nettó árbevétele átlagosan 4-7 Mrd HUF között mozgott.

A VEMÉV-SZER Kft. szinte minden építőipari szakmában saját szakember gárdával rendelkezik. A cég dolgozóinak teljes létszáma átlagosan 85 fő. Az ő szakmai tudásuk, tapasztalatuk a nagyobb volumenű munkák esetén alvállalkozókkal kerül kiegészítésre.

A vállalkozás tevékenysége az építőipari kivitelezés teljes vertikumát felöleli. Ennek megfelelően magas-építő, szakipari, épületgépészeti, villanyszerelési, asztalosipari tevékenységet folytatunk.

Társaságunk több mint 50 cégből álló minősített alvállalkozói kört épített ki, melynek kiválasztásakor több fontos szempont párhuzamos figyelembevételével döntünk. Meggyőződésünk, hogy a jövőbeni sikeres együttműködés és fejlődés záloga a minőség.
A megrendelőink tekintetében az üzleti stratégia alapján a kapcsolatok erősítése fontos szerepet játszik, nem kizárva annak bővítését.

Eddigi munkánk elismerését jelenti az is, hogy generál-kivitelezésünkben valósult meg Veszprémben az ország egyik legnagyobb multifunkcionális csarnoka a Veszprém Aréna.

VEMÉVSZER Építő és Szerelőipari Kft.

8200 Veszprém, Pillér u. 11.
 
88/423-033
 
vemevszer@vemevszer.hu